Parcijalna masaža

Parcijalna masaža je lokalizirana masaža koja može biti terapeutska ili opuštajuća, a maser ciljano radi na određenom dijelu tijela. Sam tretman je intenzivniji od klasične masaže cijelog tijela,  jer je maser usredotočen samo na jedan dio tijela.

Parcijalna masaža leđa može biti pravi blagoslov za vašu kralježnicu. Može se izvoditi na klijentu koji leži ili sjedi, a stručni maser će  otkloniti bolove i napetosti uzrokovane nepravilnim držanjem. Mnogi ljudi  koji zanemaruju tjelovježbu imaju takve probleme, jer im leđni i trbušni mišići oslabe, a upravo ti mišići pomažu pri uspravnom držanju. Posljedica toga je  loše, odnosno pogrbljeno držanje, koje s vremenom izaziva vrlo neugodne bolove i napetosti. Ova vrsta parcijalne masaže je osobito pogodna za ljude koji puno vremena  provode u sjedećem položaju.

Kome koristi  parcijalna masaža?

Parcijalno masiranje leđa je neizostavno kad se radi o osobama koje imaju bolove u križima, napetost u ramenima, ili kad se bol javlja pod lopaticama. Osim toga, masaža leđa je blagotvorna pomoć pri bolovima koji se javljaju kad osoba  ima probleme sa mišićima, kad pati od išijasa (ishialgije) ili neke druge akutne ili kronične tegobe. Parcijalna masaža ima veliku učinkovitost kod glavobolja, migrena i slično. Uz to, masaža leđa je izuzetno opuštajuća, te je učinkovit način borbe protiv stresne svakodnevnice.

U salonu Terra Vital izvodimo ovu vrstu masaže u trajanju od 20 i 30 minuta.

Da bi postigli pravi učinak, svakako preporučamo tretman od 30 minuta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/webkodek/public_html/terravital/wp-includes/functions.php on line 3413