INSTANT EFEKT – PEEL OFF MASKA DRAINAGE

Učinci ove sinergije visokovrijednih sastojaka su poticanje mikrocirkulacije i izbacivanje toksina iz tijela. Maskom se potiče razgradnja masnoća i poboljšava opskrba stanica kisikom. Već nakon prvog tremana očito je poboljšanje u izgledu kože, a opseg tijela se može smanjiti za centimetar ili više.

Maska je neophodna podrška kad se provode tretmani čišćenja organizma i mršavljenja, jer pravilnom dijetom i uzimanjem dovoljnih količina tekućine pomažemo organizmu da se čisti iznutra. Putem ovakvih tretmana s lipolitičkim učinkom, preko kože potičemo izmjenu tvari, izbacivanje vode i prokrvljenost.

Bitno je napomenuti da su učinci maske vidljivi već nakon prvog tretmana, što je osobito privlačno za klijente koji žele brze učinke kao npr. prije odlaska na more i skidanja u kupaći kostim.

Aktivni sastojci su:

  • alginati – želatinozne tvari dobivene iz algi koje se upotrebljavaju u kurama mršavljenja i uklanjanja celulita. Alginati pospješuju procese otapanja masti i važan su sastojak anticelulitnih tretmana za tijelo.
  • zelena glina – glina može djelovati iznutra i izvana, ovisno o načinu primjene. Čisti i zateže kožu, sadrži mineralne soli i oligoelemente, a od svih vrsta gline upravo zelena ima najširi spektar djelovanja.
  • ekstrakt bodljikave veprovine – aktivira proces izlučivanja tekućine iz organizma, oslobađa tijelo od nakupljenih otrova.
  • ekstrakt ginsenga – sadrži fitonutrijente, revitalizira i pomlađuje kožu.

Masku preporučujemo:

  • osobama koje žele ukloniti celulit
  • osobama koje žele brzo učvrstiti kožu stražnjice, nogu, trbuha, ruku i prsa
  • zainteresiranima za regeneraciju kože i anti-age učinak
  • osobama koji žele čišćenje tijela
  • osobama koje pate od reumatskih tegoba

Nakon peel of drainage maske, cijeli tretman se zaokružuje masažom koja pospješuje izbacivanje otpadnih tvari, potiče cirkulaciju, te razbija vodeni i tvrdokorni celulit. U masaži koristimo kvalitetna nerafinirana biljna ulja, dobivena hladnim prešanjem, kako bi se koža dodatno nahranila i njegovala. Tako dugotrajno čuvamo mladenački izgled.

Tretman se sastoji od drainage maske nakon koje slijedi masaža tijela biljnim uljima.

Trajanje cijelog tretmana je  90 minuta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/webkodek/public_html/terravital/wp-includes/functions.php on line 3413